Pogosta vprašanja

Imate vprašanje za nas? Pišite nam na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. in nam pomagajte zgraditi rubriko Pogosta vprašanja. 
Nekaj odgovorov na vaša potencialna vprašanja smo že zbrali.

 

Ali z nakupom pravljice lahko to pravljico poslušamo samo enkrat ali večkrat?
Z nakupom pravljice je omogočen neomejen dostop do nje, tako da lahko s svojim uporabniškim profilom poslušate pravljico kjerkoli, kadarkoli in tolikokrat kot si želite vi ali vaš otrok.

 

Ali lahko pravljico poslušam le iz svojega računalnika?
Ne, s svojim uporabniškim profilom lahko do vseh svojih pravljic dostopate od povsod, kjer je omogočen dostop do svetovnega spleta. Do Dežele pravljic torej lahko dostopate preko računalnika, tablice, telefona in drugih elektronskih naprav z dostopom do spleta. Dostopate lahko tako iz Slovenije kot tudi iz tujine, kar je velika prednost, saj ni potrebno nositi na potovanja zgoščenke (CD) ali USB ključke s pravljicami, ker so le te vedno shranjene za vaše otroke na vašem uporabniškem računu. 

 

Ali imamo uporabniki še kakšne druge pravice iz naslova članstva v Deželi pravljic?
Trudili se bomo, da bomo redno izvajali nagradne igre z zanimivimi in didaktičnimi darili ter tudi pridobili ugodnosti za naše člane izven skupnosti.

 

Ali lahko sami napišemo pravljico za Deželo pravljic?
Seveda, zelo bomo veseli vašega aktivnega sodelovanja. V načrtu imamo izvajanje rednih natečajev, kjer bomo spodbujali pisanje pravljic.

 

Kako vam lahko pišemo?
Lahko nam pošljete e-pismo na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. in najkrajšem možnem času vam bomo dogovorili. Lahko pa tudi uporabite zavihek desno spodaj za pomoč uporabnikom. 

 

Veseli bomo vašega komentarja,
ekipa Dežele pravljic

 

Vabljeni tudi k ogledu predstavitvenega videa


Različica strani: |