PoslanstvoV Deželi pravljic spodbujamo otroško domišljijo, saj želimo, da otroci verjamejo v nemogoče, da zaupajo, da je možno, kljub včasih težkim in neživljenjskim preprekam, uresničiti svoje sanje in visokoleteče upe. 


Zaupamo in verjamemo tudi v Einsteinovo izjavo, da če želimo, da so naši otroci pametni, morajo poslušati pravljice, če želimo, da so še bolj pametni, naj poslušajo še več pravljic. In dodajamo, da če želite, da so vaši otroci ustvarjalni, naj poslušajo pravljice, saj bodo tako v svoji domišljiji sami ustvarjali podobe pravljičnega sveta in s tem razvijali zmožnost vizualnega predstavljanja in splošno kreativnost.


Del našega poslanstva je tudi, da so pravljice iz Dežele pravljic dostopne kjerkoli in kadarkoli. Starši in njihovi otroci lahko na hiter in enostaven način dostopajo do otroških vsebin preko vseh elektronskih naprav z dostopom do spleta. Tako jih lahko poslušajo v zavetju doma, na poti, kot del popestritve na pikniku, za preusmeritev pozornosti pri zdravniku in še bi lahko naštevali. Dežela pravljic je z vami resnično kjerkoli in kadarkoli. 


Različica strani: |